• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Şahinbey Belediye Başkanı projelerini tanıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, milletvekillerine yönelik bir gezi programı düzenledi.

Şehreküstü Konakları, Şıh Cami, Şıh Meydanı ve Şehreküstü Sosyal Tesis'inden itibaren gezmeye başlayan heyet daha sonra Mavikent 5. Etap konutlarını ziyaret ederek, burada oturan bir ailenin evine misafir olup vatandaşlarla sohbet ettiler.

Heyet daha sonra Şahinbey Belediyesinin gençlere kazandırdığı Akkent Spor Köyü'ndeki kapalı spor salonunu ziyaret edip öğrencilerle basketbol oynadı. Program Gaziantep'in ve Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden birisi olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni gezilmesi ile devam etti.

Gezinin ardından açıklamalarda bulunan milletvekilleri, Şahinbey ilçesinin yapılan projelerle yeniden şekillendiğini, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Gezi programına, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sait Kirazoğlu, Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyyüp Özkeçeci katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir