• DOLAR 32.543
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2456.658
  • ...

Şahinbey ilçesinin yeni mahallelerinden olan Hacıköy Mahallesi'ne inşa edilen sosyal tesis ve taziye evinin yapımıyla ilgili incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tesisin 2-3 ay içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yapan Tahmazoğlu, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirtti.

Yapılan tesisin birkaç mahalleye birden hizmet vereceğini belirten Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak 'Her mahalleye bir sosyal tesis' projemiz kapsamında 117 sosyal tesisimiz tamamlandı. Şu anda 50'nin üzerinde inşaatı devam eden sosyal tesisimiz var. Bunlardan bir tanesi de Hacıköy'de devam ediyor. Burayı en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Taziyelerin binamızda yapılması ve burada yapılacak olan kursların da eğitime bir katkı sağlaması açısından çok önemli bir çalışma olduğuna inanıyorum. Tesisimiz 2-3 ay içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır."dedi.

Hacıköy Mahalle Muhtarı Metin Demir de, tesisin, mahalleye önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Tahmazoğlu, buradaki incelemelerinin ardından Hacıköy eski muhtarı Muzaffer Demir'in cenazesine de katılarak, ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)