• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Zincirleme kazada kilometrelerce araç kuyruğu oluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de, Kızıltepe-Viranşehir arasında bulunan tarihi İpekyolu'nda bir transitin ters şeride girmesiyle zincirleme trafik kazası meydana geldi.  4 TIR ile bir transitin karıştığı zincirleme trafik kazasında ölen ya da yaralanan olmazken, yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza, Kızıltepe-Viranşehir yolu arasında bulunan Işıklar Mahallesi (Bîrêmîyê köyü) karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir istikametinden gelen plakası öğrenilemeyen transit sürücüsü karşı şeride geçince, 06 JRG 95 TIR sürücüsü transite çarpmamak için ani fren yaptı.

Sonrasında ise aynı istikametten gelen 33 CFZ 16, 31 K 0271, 46 NK 385, 73 SZ 288 TIR'lar ile plakası belirlenemeyen başka bir transit arka arkaya çarpıştı. Zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza nedeniyle Kızıltepe-Viranşehir arasında bulunan uluslararası tarihi İpekyolu tek şeritli olarak 2 saatliğine kapandı. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu yol, kazaya karışan araçların vinç yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir