• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Jip Uçurumdan Yuvarlandı: 2 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kazada 2 kişi olay yerinde ölürken, bir kişi ise hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı. İtfaiye ve polis ekipleri halatla aşağıya inerek cesetleri çıkardı.

Kaza, merkez Selçuklu İlçesi Beşyüzevler ile Yükselen Köyü arasında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Tumru (32), Musa Irmak (51) ve Hacı Çam, Malas gölüne balık tutmaya gitti. Akşam saatlerinde oltalarını toplayan arkadaşlar Mustafa Tumru`nun kullandığı 34 TB 9285 plakalı jiple şehir merkezine doğru yola çıktı. Alkolünde etkisiyle Tumru, direksiyon hakimiyetini kaybettiği araçla 60 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandı. Ters dönen araçtan hafif yaralı olarak çıkan Hacı Çam, yaklaşık 1 saatlik bir tırmanıştan sonra yola ulaştı. Yoldan bir aracı çevirerek yardım isteyen ve polis ekiplerine haber veren Çam, Beyhekim Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

YARDIM ÇAĞRISIDA KURTARAMADI

Bu sırada aracın içinde sıkışan Musa Irmak, cep telefonundan bir yakınını arayarak "Kaza yaptık, ben araçta sıkıştım yardım gönderin" dediği öğrenildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ve sağlık ekipleri halatlarla aşağı indi. Sağlık ekipleri araçta sıkışan ve telefonla yardım isteyen Irmak ile Tumru`nun hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra İtfaiye ekipleri, 2 arkadaşın cansız bedenini araçtan çıkarttı. Polis ve savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından itfaiye ekipleri 2 arkadaşın cenazesini halat yardımıyla yukarı çekti.

Cenaze aracına alınan cesetler, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.Araç çekici yardımıyla yukarı çekilirken, geriye olay yerinde alkol şişeleri ve oltalar kaldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir