• DOLAR 32.474
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2434.44
  • ...
Bingöl`de uyuşturucu kullanılan mekânlar yıkılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımını önlemeye yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında tespit edilen uyuşturucu kullanım mekânları yıkılmaya başlandı.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma neticesinde Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde iki katlı metruk yapının tespit edildiği belirtildi.

Uyuşturucu madde kullanan kişilerce mesken haline getirilen metruk binanın yıkılması için çalışma yürütüldüğü belirtilen açıklamada, "Bahse konu mahallede metruk yapıyı mesken olarak kullanan kişiler, çevredeki insanlar için tehdit oluşturuyordu. Yıkım için resmi işlemler tamamlandıktan sonra çevrede güvenlik önlemi alınarak yıkım gerçekleştirilmiştir." denildi.

Çalışmalar kapsamında şimdiye kadar 74 işgal, 103'ü metruk yapı olmak üzere 177 yapının yıkıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde madde kullanımını önlemek ve gençleri bu bataklıktan kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerce tespit edilen yapılar gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra yıkılıyor. Madde kullanımını önleme noktasında vatandaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Özellikle metruk yapılarda uyuşturucu kullanımı gören vatandaşlarımız belediye ve emniyet müdürlüğüne müracaatta bulunsun. 155 polis imdat hattını arayarak da durumu bildirebilirler." (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir