• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Artuklu Belediyesinin kültür turları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediye Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ün Artuklulu kadınların Şanlıurfa ve Hasankeyf ilçelerini yakından tanıma ve sıra dışı bir gün geçirilmeleri için hazırlattığı "Kültür Turları" projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Artuklu'dan 3000 kadının başvurduğu turlar kapsamında şimdiye kadar en az 200'er kişilik kafileler halinde 5'i Şanlıurfa'ya 1'de Hasankeyf'e olmak üzere 6 gezi turu düzenlendi.

Her hafta Cuma günü düzenlenen geziden Artuklu kadınları oldukça memnun. Gezi süresince kadınlara belediye tarafından görevlendirilen personeller refakat ederken, kadınların turlardan azami memnuniyetle ayrılmasına özen gösterildiği kaydedildi.

"Kadınlarımızın Belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti önemsiyoruz" diyen Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, "Kültür turlarımıza 3000 kadın başvurdu. Şu ana kadar 1400 kadınımızı turlarımızdan faydalandırdık. Her hafta devam edecek olan turlarımızla başvurmuş hiçbir kadınımızı geri çevirmeyeceğiz. Gezi programları büyük sorumluluktur. Layıkıyla yerine getirmek için ekiplerimiz büyük gayret sarf ediyor. Gezilecek noktalarda kadınlarımızın rahatlığı, konforu, eğlenmesi, ihtiyaçlarından tutun da yiyecekleri yemeklere kadar her şeyi en ince detayına inerek düşünüyor, planlıyoruz." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir