• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 14 Nisan 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `İHL Öğrencilerinden Kur`an Ziyafeti`
Kutlu Doğum ayı münasebetiyle Batman İmam Hatip Lisesi`nde düzenlenen programda öğrenciler katılımcılara Kur`an-ı Kerim ziyafeti sundu.

`Batman`ı Kutlu Doğum Heyecanı Sardı`
Nisan ayına girilmesi ile birlikte başlayan Kutlu Doğum heyecanı Batman`ı sardı. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman`da pazar günü düzenlenecek olan `Büyük Mevlid Etkinliği` için çalışmalara hız verildi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Gercüş ve Midyat Dinamitlerle Sallandı`
Yol genişletme çalışması esnasında patlatılan dinamitler nedeniyle Gerçüş ve Midyat adeta deprem yaşadı.

`Yurt-Kur Öğrencilerine Beden Dili Semineri`
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü organizesinde yurt öğrencilerine yönelik `liderlik okulu` kapsamında, "Etkili İletişim ve Beden Dili" adlı seminer verildi.

Batman Pusula Gazetesi; `Şüpheli Poşetten Elektrik Sayacı Çıktı`
Batman İl Emniyet Müdürlüğü mevkiinde bırakılan şüpheli poşetten dijital elektrik saati çıkınca çevrede bulunan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

`Engellilerden Başbakan`a Türkiye Halısı`
Ortopedik Engelliler kendilerinin dokuduğu halıyı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hediye edecek. Halı Türkiye haritası işlemeli olacak.

Batman Medya Gazetesi; `Polis, Hedef Gözetmemiş`
Geçtiğimiz yıl belediye önünde gazetemiz Muhabiri Osman Arslan`ın kafasına gaz bombası isabet etmesi sonucu yaralandığı olay ile ilgili soruşturmada karar çıktı. Kararda, `polisin hedef gözeterek gaz bombası atmadığı` belirtildi.

`Sason`da İpek Böceği Projesi`
GAP eylem planı çerçevesinde Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES Kapsamında finanse edilip Batman Valiliği tarafından koordine edilen `Sason`da İpekböcekçiliği Geliştirme` projesinin uygulanması için çalışmalar sürüyor.

Batman Gazetesi; `Kanaat Önderleriyle Kahvaltıda Buluştu`
Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, ilçedeki aşiret büyükleri ve kanaat önderleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Sason öğretmenevindeki programa Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Alaattin Çetin katıldı.

`Beden Dili Anlatıldı`
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü organizesinde yurt öğrencilerine yönelik "Etkili iletişim ve beden dili" semineri verildi.
Batman Postası; `Batman Çayı Islah Çalışmasına KİK`ten Onay`
Batman Çayı`nın ıslah edilmesi ile ilgili olarak DSİ tarafından yapılan ihaleye KİK tarafından onay verildi.

`Bakan Fidan Dikmeye Geliyor`
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman valiliği tarafından geliştirilen `14 Bin Çocuk, 14 Bin Fidan` projesi kapsamında oluşturulacak `Hatıra Ormanı` etkinliğine katılıyor.

Batman Barış Gazetesi; `TTB`de Kongre Heyecanı`
Türk Tabip Odası Batman Temsilciliği kongreye gidiyor. Bugün ve yarın kongreye gidecek olan doktorlar, yeni yönetimi belirleyecekler. TTB tarafından yapılan açıklamada "Batman Tabip Odası 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu 14-15 Nisan 2012 (Bugün ve Yarın) tarihlerinde Batman Belediye Konferans Salonunda Cumartesi Günü saat 14:00 - 18:00, Pazar günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Batman Doğuş Gazetesi; `Kutlu Doğum Heyecanı Sardı`
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman`da yarın düzenlenecek olan `Büyük Mevlid Etkinliği` için çalışmalara hız verildi. Nisan ayına girilmesi ile birlikte başlayan Kutlu Doğum heyecanı her yanı sararken, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü Batman Otogar Yanı Miting Alanında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliklerinin hazırlıkları her tarafta kendini hissettiriyor.

Batman Umut Gazetesi; `Polis, Uyuşturucuya Karşı Uyardı`
Batman da uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önüne geçilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü bir ilke imza atarak mahalle ve sokak aralarında Türkçe ve Kürtçe anonslar yaparak vatandaşları uyuşturucu maddelere karşı uyardı.
(Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir