• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
Dar gelirli aileler için her gün 10 bin ücretsiz ekmek dağıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi, Ramazan ayında 5 ayrı yerde başlattığı dar gelirli ailelere ücretsiz ekmek dağıtım büfesi sayısını 10'a çıkardı.

Yeni alınan ücretsiz ekmek dağıtım büfeleri Petrolkent Mahallesi Mehmet Sincar Parkı, Yavuz Selim Mahallesi Salih Özdemir Parkı, Huzur Mahallesi Azadi Parkı ve Bağlar Mahallesi Bağlar Anaokulu Karşısındaki noktalara kurulacak.  

Ekmek Dağıtım Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda, Batman'daki dar geliri ailelere her gün 10 bin ücretsiz ekmek dağıtımı yapılması için daha önce 5 noktaya kurulan ekmek büfelerinin sayısı Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile 10'a çıkarıldı.  

Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından daha önce ücretsiz ekmek dağıtımına başlanan, Beşevler Taziye evi önü, 10 Nisan Karakolu yanındaki Demiryolu geçidi (Sêrê Tabla) Zabıta Karakolu önü, Eski Amerikan Mobili 15 nolu sağlık ocağı önü, Cizre Caddesi Perşembe pazarı bitimindeki park içi ve Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu yanındaki parkın içinde bulunan sabit dağıtım noktalarından yapılmaya başlanmıştı.

Yeni büfelerle birlikte belirlenen on merkezden ekmek dağıtımı sürdürülecek. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir