• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Çalıntı otomobille kaçan 2 şüpheli gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey ilçesinde şüphe üzerine durdurulmak istenen ve "dur" ihtarına uymayıp otomobille kaçmaya çalışırken polis motosikletine çarpan 2 şüpheli şahıs, araçla kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler kovalama esnasında polise silahla da ateş etti.

Olay, merkez Şahinbey ilçesi Yukarıbayır Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre polis, durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurmak istedi.

Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü otomobille kaçmaya çalışırken, önünü kesmek isteyen polis motosikletine çarpıp kaçtı. Polis ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamaca esnasında, şüpheliler polislere silahla ateş açtı.

Polislerin de ateşe karşılık verdiği otomobildeki şüpheliler, Sakarya Mahallesi'nde bazı araçlara çarpınca içerisindeki isimleri öğrenilemeyen 2 şüpheli araçtan çıkarak yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Yaşanan kovalamacanın ardından 2 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Otomobilde yapılan aramada her hangi bir suç unsuruna rastlanmazken, otomobilin çalıntı olduğu ve plakasındaki 2669 olan sayı bölümünün ise siyah izole bantla 2668 olarak değiştirildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, çalıntı otomobil ise çekici ile emniyetin otoparkına çekildi.

Öte yandan, polis ile şüpheliler arasında yaşanan kovalama anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde durdurulmak istenen otomobilin önünü kesmek isteyen polisin motosikletine çarptığı ve polislerin şüphelilerin ateşine karşılık verdiği görülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir