• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Çöken duvar araçları kullanılamaz hale getirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir iş yerinin duvarının bir kısmı çöktü. Herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, sokakta park halindeki 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. 2 motosiklette hasar gördü.

Olay, Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinin duvar kısmında onarım çalışması yapıldığı esnada çökme yaşandı. Çökme sonucu sokakta park halindeki 2 otomobil büyük bir hasar gördü.

Mahalle sakinleri olay sonrası durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sokağa şerit çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri çöken duvarın bulunduğu alanda inceleme yaptı.

Olay sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, olay yerine zabıta ekipleri de gelerek inceleme yaptı. Kullanılamaz hale gelen otomobiller bulunduğu yerden kaldırılarak güvenli yerlere çekildi.

Olayın yaşandığı yerde çöken duvardaki inceleme çalışmasının ardından enkaz kaldırma çalışması yapılacağı öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir