• DOLAR 34.275
  • EURO 37.672
  • ALTIN 2910.29
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP- Gaziantep yerel basınında bugün öne çıkan haber manşetleri şöyle:

Olay Gazetesi: Kurşun Yağmuru
Esse lame Sınır Kapısında ordu birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmada araçları delik deşik olan Türk aile sınırdan geçiş yaptı. Halep`teki yakınlarının yanına giden Burhan Dalkılınç, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte bir süre kaldıktan sonra kara yolu ile Öncüpınar Sınır Kapısından geçmek için Suriye`nin Esse lame Sınır Kapısında işlemlerini yapan aile çatışma arasında kaldı.
 
Telgraf Gazetesi: Mültecilerin Yemeği Gaziantep`ten
Kızılay, mülteci kamplarında barınan Suriyeliler için yemek ihalesi düzenledi. 6 ay süreyle 10 bin kişiye günde 3 öğün yemek verilmesini kapsayan ihalede en iyi teklifi `Kalori Hazır Yemek` firması verdi.
 
Gaziantep 27 Gazetesi: Lastiği Patlayan Araç Takla Attı
Nizip ilçesindeki kaza Gaziantep- Şanlıurfa D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden gelen Mehmet A.(43) idaresindeki 27 NV plakalı otomobil, ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Refüje çıkıp aydınlatma direğini deviren ve karşı şeride geçen araç, Mustafa T. (52) idaresindeki 63 LU 578 plakalı otomobile çarptı ve takla atarak yol ortasında durdu.
 
GAP Gazetesi: Uyuşturucu Ticareti Yapan bir Kişi Tutuklandı
Gaziantep polisi tarafından düzenlenen operasyonda bir evde 70 kilo esrar ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi tutuklandı.
(Ökkeş Korkmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir