• DOLAR 34.257
  • EURO 37.62
  • ALTIN 2926.962
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van'dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle:

 

VANOLAY GAZETESİ: Deprem sonrası için yapılanlar: Kalkınma bakanı Cevdet yılmaz, yazılı soru önergesi üzerine deprem sonrası Van'da yapılan çalışmalar ile yapılmayanlar hakkında bilgi verdi.
VATSO'dan Kurum Ziyaretleri: Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün yapılan Toplantısından sonra sırasıyla Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Fevzi Altıner ve İş Kur Müdürü Mehmet Salih Serçe'yi ziyaret etti.

 

VANHAVADİS: Karaloğlu tiyatro çadırını gezdi: Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Devlet Tiyatrosu oyunlarının sahneleneceği ve Van'daki sosyal etkinliklerin yapılacağı tiyatro çadırında incelemelerde bulundu.

 

ŞEHRİVAN GAZETESİ: Battal'ın başarısı tescillendi!: Depremden sonra en hızlı toparlanan kurum olan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü’nün yaptığı başarılı çalışmalar aldığı ödül ile tescillendi.

 

VANSESİ GAZETESİ: Kaçak Sigara Ele Geçirildi: Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 343 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

MERKÜR HABER: İtiraz Sonuçları Hafta Sonu Açıklanacak: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun'unda katıldığı Toplantıda bir açıklama yapan Van Valisi Münir Karaloğlu, itiraz sonuçları ve ikinci incelemelerle ilgili sonuçların kendilerine ulaştığını ve hafta içinde sonuçları açıklayacaklarını bildirdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir