• DOLAR 34.273
  • EURO 37.654
  • ALTIN 2918.825
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri şöyle:
 
SEMBOL Gazetesi: Esat Benek Geri Döndü

Şanlıurfa DEDAŞ Müessese Müdürlüğünde çeşitli kademelerde müdürlük yapan Esat Benek yaklaşık 3 ay önce zorunlu olarak tayini İstanbul Boğaziçi Dedaş müessese müdürlüğüne çıkarılmıştı.
Benek`in başlattığı hukuksal davayı kazanması ile tekrardan Şanlıurfa`daki görevine geri döndü. Esat Benek`in eski görevine dönmesi ile personel arasında mutlulukla karşılandı.
 
İpekyol Gazetesi: Özel İdareye Temiz Eller Gerek!
Şanlıurfa İl Özel İdaresi`nde gündeme gelen usulsüzlük haberlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz..2011 Denetim Raporu`ndan yola çıkarak başladığımız yazı dizisine yeni gelen ve rapordaki iddiaları çürütecek belgeleri de katarak, İl Özel İdaresi`nde yapılan usulsüzlükler ucu kime dayanırsa dayansın tekrar yayımlanmaya başlıyor.
Demirel Hakkında Suç Duyurusu
Harran üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Servet Armağan, 28 Şubat`ta yaşanan olaylarda sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve YÖK Başkanı Prof.Dr. Kemal Gürüz`ün de aralarında olduğu görevliler hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Yeniurfa Gazetesi: Sağlık-Sen`den sağlık personeline yapılan şiddete tepki

Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı, geçtiğimiz hafta Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine başvuran hasta ve yakınlarının bir süre acilde nöbetçi hekime ve görevli hemşirelere hakaretlerde ve iftiralar da bulunarak, sağlık personellerine ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini ifade ederek, "Doğum hastanesinde kendini bilmez insanlarca iftiraya uğrayan ver darp edilen kardeşlerimize geçmiş olsun diyor suçlularla ilgili adli mercilere başvurduğumuzu belirtiyor bu tür olayları kınıyoruz." dedi
Müftüden İmamlara Konferans
Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu Halilurrahman Eğitim Merkezinde hazırlayıcı eğitim ve tashih-i huruf kursu gören din görevlilerine "İmamların Özellikleri" konulu konferans verdi.(Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir