• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Özel İmkânlar Getirildi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, yeni Teşvik Yasasını değerlendirdi; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu'nun ''Projesi Onaylanan Başvuru Sahipleri ile Sözleşme Teslim'' töreninde ''6. bölge denilen 15 ili kapsayan yeni teşvik sisteminde daha önce hiçbir şekilde olmayan özel imkânlar getirildi'' dedi.

Hediye Traktörünü Bakan'dan Aldı
Diyarbakır'da düzenlenen Tarım-Hayvancılık 2012 Fuarı'nda, yapılan çekilişte bir çiftçiye New Holland T480 model traktör hediye edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in çekilişini yaptığı kampanya sonucunda kazanan, Diyarbakırlı çiftçi Emin Yılmaz oldu. Yılmaz'a traktörü Bakan Eker verdi.

Güneydoğu Güncel: Kan Dökmeden Sorunu Çözeceğiz
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 6.bölge denilen 15 ili kapsayan yeni teşvik sisteminde daha önce hiçbir şekilde olmayan özel imkanlar getirildiğini söyledi. Eker, Kürt sorununu kan dökmeden çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Fuara Görkemli Açılışı
4.Ortadoğu Tarım Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı açıldı.4 gün boyunca açık kalacak fuara komşu ülkelerden çok sayıda katılımcının iştirak etmesi bekleniyor.

11 yıl Sonra Yakalandı
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde 28 Aralık 2001 günü Zeki Karakaş ve Turan Karakaş'ı öldüren şahıs 11 yıl sonra Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yakalandı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir