• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
Batman Basın.Com; `ABİGEM: Batman`a Yatırım Yapmanın Avantajlarını Anlatacağız`
 
Batman ABİGEM Direktörü Harun İpekyüz, kısa bir zaman önce Batman`da hizmete başlayan ABİGEM`in, yeni teşvik paketinin geçmesiyle birlikte teşvik paketiyle ilgili her türlü hizmet verecek duruma geleceğini ve Batman`a yatırım yapmanın avantajlarını anlatacaklarını kaydetti.
`Eğitim Bir Sen: Öğretmene Yapılan Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz`
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk, dün bir öğretmenin, bir veli tarafından darp edilmesi olayını şiddetle kınadıklarını ve yetkililerin harekete geçerek gerekli cezanın verilmesini istediklerini belirterek, Eğitim-Bir-Sen olarak konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Mucize Bebek`
Karın içi organlarının birçoğu doğuştan göğüs içinde olan Yıldız Bebek, 3 saatlik bir operasyonla hayata döndürüldü.
`Batman`da Uluslararası Bilim ve Kültür Sempozyumu Yapılacak`
Batman Üniversitesi`nin düzenleyeceği uluslararası katılımlı Bilim ve Kültür Sempozyumu 18 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 09.30`da başlıyor.
 
Batman Pusula Gazetesi; `7 Metrelik Dereye Düştü`
İluh Deresi`nde gördüğü bir cisme bakarken bir anda dengesini kaybeden 10 yaşındaki çocuk 7 metre3 yükseklikteki dereye düştü. Dereye düşen çocuk hastanede tedavi altına alındı.
`9 Aylık Hamile Kadın Ölümden Döndü`
Tahta merdivenle damdan inmeye çalışan 9 aylık hamile kadın bir anda dengesini kaybedince ölümden döndü. Talihsiz kadın hastanede tedavi altına alındı.
 
Batman Medya Gazetesi; `Öğrenciler Çöp Topladı`
Batman`da belediye ve Atatürk Anadolu Lisesi`nin ortaklaşa düzenlediği `Okul Evimdir` kampanyası kapsamında, öğrenciler, mahalle sakinleriyle birlikte cadde ve sokaklarda çöp topladı.
`Öğretmene yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz`
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk, bir öğretmenin, bir veli tarafından darp edilmesi olayını şiddetle kınadıklarını ve yetkililerin harekete geçerek gerekli cezanın verilmesini istediklerini belirterek, Eğitim-Bir-Sen olarak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.
 
Batman Gazetesi; `Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi`
Bolu`da bir minibüsün emniyet şeridine park eden Tır`a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden 2 kardeş İkiztepe Köyü`nde defnedildi.
`Kur`an Kurslarına Kermes`
Batman Müftülüğü, İl`de bulunan Kur`an Kursları yararına kermes düzenledi. Kermes Turgut Özal Bulvarı Öğretmenevi konferans salonundaki kermese Vali Yardımcısı Bülent Uygur ve İl Müftüsü Hasan Çağlar katıldı.
 
Batman Postası; `Çöpte Bulduğu İlacı İçen Çocuk Zehirlendi`
İlimiz Petrolkent Mahallesi 2807 sokakta çöpte bulduğu ilacı içen M. G. (5) adında ki çocuk zehirlenerek, hastaneye kaldırıldı.
`Uluslararası Katılımlı Sempozyumda 280 Bildiri Yer Alıyor`
Düzenlenecek sempozyumda 3`ü yabancı olmak üzere toplam 4 çağrılı konuşmacı yer alıyor.
 
Batman Barış Gazetesi; `70 Bin TL`lik Servet Uçup Gitti`
Kültür Mahallesinde yaşanan bir hırsızlık olayında 70 bin TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalındı.
`Batman`a `T TİPİ` Cezaevi`
Batman M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu dışında Batman`a devasa bir cezaevi yapılıyor.
Daha önce basında yer alan `yapıldı-yapılacak` denilen cezaevinin projesi netleşti. Edinilen bilgilere göre, Beşiri İlçesinde yapılacak olan 2 bin Kişilik cezaevi sosyal donatılarla Türkiye`nin en modern cezaevi olması bekleniyor.
 
Batman Duruş Gazetesi; `DSİ Boğulma Olaylarına Karşı Uyarıda Bulundu`
DSİ 103. Şube Müdürlüğü sulama sezonunda muhtemel can ve mal kayıplarına karşı vatandaşları, dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Batman Doğuş Gazetesi; `Evde Bakım Hizmetinde Doktor Sıkıntısı`
Yaklaşık 500 bin nüfusu olan Batmanda sadece bir evde bakım ekibi var. Kentte sadece bir ekibin olması sıkıntıları beraberinde getiriyor.
 
Batman Umut Gazetesi; `Xarebe Köyünde Kutlu Doğum Coşkusu`
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun üye derneklerden Köy, Mezra ve Beldeler ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köy-Der), Diyarbakır`ın Çınar ilçesine bağlı Xarebe köyünde "Kutlu Doğum" programı düzenledi.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Batman Çayı Taşıyor!`
Karların erimesi ve son yağışlar Batman Çayı havzasında su seviyesini yükseltti. Batman-Diyarbakır eski karayolunun dibine su dayandı. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir