• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"HÜDA PAR Türkiye siyasi tarihinde daha aktif rol oynayacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genel İdare Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, 24 Haziran seçim sonucunu ve partilerinin nasıl bir yol haritası çizeceklerini söyledi.

HÜDA PAR'ın Türkiye'nin her kesiminden oy aldığını söyleyen Yavuz, HÜDA PAR'ın söylemlerinin ilerleyen süreç içerisinde Türkiye toplumu tarafından daha fazla sahiplenileceğine inandıklarını ifade etti.

Seçim sonrası ilk Genel İdare Kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini söyleyen Yavuz, "Bu vesileyle 24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve İslam âlemine hayır ve bereket getirmesini bir kez daha cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

"2019 yerel seçimlerinde nasıl bir yol haritası izleyeceğimizi masaya yatırdık"

İlerleyen günlerde nasıl bir yol haritası çizeceklerini belirlediklerini söyleyen Yavuz, "Yapmış olduğumuz Genel İdare Kurulu toplantımızda 24 Haziran seçim sonuçlarıyla alakalı, parti olarak değerlendirmelerimizi enine boyuna, bütün yönleriyle masaya yatırdık. Bunlarla alakalı önümüzdeki günlerde atacağımız adımları şimdiden belirledik. 2019 yerel seçimlerinde nasıl bir yol haritası izleyeceğimizle alakalı olarak da toplantımızda gündem konusu ettik. Ayrıca olağanüstü ve olağan kongre tarihlerinin belirlenmesi hususlarında da müzakerede bulunduk" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin her kesiminden oy almış bir siyasi hareketiz"

HÜDA PAR'ın söylemlerinin toplum nezdinde daha fazla kabul göreceğinin altını çizen Yavuz, "Ben umuyor ve temenni ediyorum ki partimiz, Türkiye siyasi tarihinde, ilerleyen süreç içerisinde daha aktif bir rol oynayacak. Zira ülke siyasetinin içinde bulunduğu durum bunu gerekli kılıyor.  Türkiye'nin her tarafından, herkesten ve her kesimden oy almış bir siyasi hareket olarak şuan Türkiye siyaset sahnesindeyiz. İnşallah HÜDA PAR'ın söylemlerinin önümüzdeki süreçler içerisinde Türkiye toplumu tarafından daha fazla sahiplenileceğine olan inancımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdiğimizi özellikle ifade etmek istiyorum." dedi.

Son olarak tabanlarına da seslenen Yavuz, "Tabanımız, hem bize oy veren seçmenler hem de yoğun bir şekilde il, ilçe kadın ve gençlik teşkilatımızın ortaya koymuş oldukları fedakârlıkları, olağanüstü çabayı 2019 Mart yerel seçimleri için de artırarak devam ettirmelerini özellikle kendilerinden istiyoruz. Bir kez daha ortaya koymuş oldukları gayret, çaba ve fedakârlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum." şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir