• DOLAR 34.258
  • EURO 37.815
  • ALTIN 2927.3
  • ...
CHP`liler Cenazede Böyle Kahkaha Attılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

12 Haziran seçimlerinde CHP`den milletvekili seçilen Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, annesinin ölümü sonrası özel izinle annesinin cenazesine katıldı. Ancak cenazede Haberal, Baykal ve Kılıçdaroğlu`nun birlikte attıkları kahkahalar herkesi şaşırttı.

Grup toplantısını iptal milletvekilleri Mehmet Haberal`ın cenazesine katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski Genel başkan Baykal ve annesinin cenazesine katılması için özel izinle cezaevinden 2 günlüğüne bırakılan Mehmet Haberal cenazede yan yana saf tuttu.

Ancak cenazenin ardından kameralara yansıyan bir görüntü bu kadarına da pes dedirtti. Zaman gazetesi internet sitesi içerik sağlayıcı sorumlusu Kerim Gün`ün Twitter sayfasından paylaştığı fotoğrafta Mehmet Haberal, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki isimler cenazede kahkaha atarken görülüyordu..

Kerim Gün paylaştığı fotoğrafın altına "Haberal`ın annesi öldü. Bu konuda bir şey yazmak istemiyordum. neticede ortada bir acı vardı ama bu kare GARİP değil mi" yazarken, fotoğrafı görenler de şoke oldu.

İşte Zaman yazarının paylaştığı o kare

rotahaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir