• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Kayıp Leyla`yı arama çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da Ramazan bayramında kaybolan Leyla Aydemir'i arama çalışması 12'nci günde de devam etti.

Bezirhane köyünde evin önünde amcası ile oynadığı sırada kaybolan 4 yaşındaki Leyla'yı arama çalışmaları tarlalar, binalar, su birikintileri, köşe bucak her yerde devam edildi; il merkezine doğru 15 kilometrelik bir alan da drone kamera ile havadan görüntülendi.  

Jandarma ekipleri köyde yaşayanları çapraz sorguya alırken, köy sakinlerinin ifadeleri tutanak altına alındı. Yer yer çalışmalara sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler katıldı. Bulunması için dedesi tarafından 300 bin lira ödül konan Leyla'ya, ailesi, günlerdir haber alınamayan kızlarının kaçırıldığını düşünüyor.

Güvenlik güçleri de küçük kızın kaçırılma şüphesi üzerine yoğunlaşmaya başladı. Köydeki çok sayıdaki kişinin ifadesini alan ve bilgisine başvuran ekipler, olay günü köydeki taziye evine gelen araçları mercek altına aldı. Valilik kriz masası tarafından oluşturulan jandarma ve emniyetten deneyimli ekip, Leyla'nın kaçırılma ihtimalini titizlikle araştırırken; Cumhuriyet Savcılığı da dün Leyla'nın 5 halasının ifadelerine başvurdu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir