• DOLAR 34.219
  • EURO 37.869
  • ALTIN 2924.601
  • ...
Belediye'den Ödüllü STS Sınavı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- 2009 yılı içerisinde devralınan Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi'nde bin öğrenciye ücretsiz dershane hizmeti veren Bingöl Belediyesi, eğitim alanındaki hizmetlerine devam ediyor.

Bingöl Belediyesi'nden Bingöl'ün en kapsamlı 7. Sınıf STS deneme sınavı. Eğitim ve öğretim yılının başında Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi bünyesinde uzman eğici kadrosu ile özel dershaneye gidemeyen öğrencilere ücretsiz özel eğitim şansı sunan Bingöl Belediyesi ödüllü deneme sınavı yapacak. 7. Sınıflara yönelik 29 Nisan tarihinde yapılacak deneme sınavının son başvuru kayıt tarihi ise 25 Nisan 2012 Çarşamba günü olacağı açıklandı.

 

Sınav hakkında bilgiler veren Atalay, "7. Sınıflara yönelik 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan deneme sınavı ile bir yıl boyunca ücretsiz kurs kazanma fırsatı olacak. Bütün öğrencilerimize tüm konularla ilgili test ve aylık denemeler yapılacaktır. Önümüzdeki yıl kayıt yapan öğrencilerimize SBS kitap setleri verilecektir" şeklinde konuştu.

Kontenjanların sınırlı olduğu belirtilen ödüllü deneme sınavı için kayıtların şahsen Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi'ne yapmaları gerektiği kaydedildi.

Ayrıca, SBS' ye giremeyenlerin önümüzdeki yıl 'Okuma Salonlarına kayıt yaptıramayacağı öğrenildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir