• DOLAR 34.23
  • EURO 37.912
  • ALTIN 2917.833
  • ...
Şehirlerarası Yolda Kazalar Peşi Sıra Oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Kurudere - Düzağaç - Kervansaray arasındaki asfalt çalışmasına, `plansız ve ağır yürüyor` tepkisi artarken, yoldaki düzensizlik nedeniyle her hafta kazalar yaşanıyor. Geçen yıl başlayan sıcak asfalt çalışmalarının yolunun ağır işlediğini belirten sürücüler tepki gösterdi.

Yeteri Kadar Güvenlik Önlemi Yok
Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Kavşağı`nın kazalara davetiye çıkardığını belirten sürücüler bu noktada neredeyse her hafta yaşanan kazaların bunu doğruladığını belirttiler. İki yıldır tam bir karmaşa yaşanan kavşakta güvenlik önlemi alınmaması ise tepkileri arttırıyor.

Toz Yutmama Uğruna Yarışılıyor
Yol çalışmaları devam eden yolda haftada 3 - 5 kazanın yaşandığına dikkat çeken sürücüler, yolun çukurlarla dolu olmasından dolayı ve yeterince uyarıcı levha bulunmadığına dikkat çektiler. Gayt Köprüsü ile Vali Abdulkadir Sarı Tesisleri arasında kalan ve tek şeritle ulaşımı sağlanan yol tarlayı andırıyor. Bu yolu her gün kullanan özellikle şehir içi minibüsleri araçlarında binlerce lira zararın oluştuğuna dikkat çekerek bu yolda sürücülerin toz yutmamak için adeta yarıştığını belirtiler.

Yol Yapımı Ağır Aksak İşliyor
Çalışmaların yavaş işlediğini öne süren sürücüler ise çalışmaların hızlanmasını istiyor. Yollarda düzensizliğin meydana geldiğini ve şehirlerarası karayolunun merkezi noktasında çalışmaların yavaş işleyişinden şikâyet eden sürücüler bu şartlarda kazaların kaçınılmaz olduğuna dikkat çektiler. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir