• DOLAR 34.183
  • EURO 37.855
  • ALTIN 2908.813
  • ...
Bu Belediye Kime Hizmet Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Depremlerin üzerinden 6 aya yakın bir zaman geçmesine rağmen Van Belediyesinin her gün bir köşede 5-6 kişi ile yolları yamalamaya çalışmasına vatandaşlar tepki göstererek, "Bu 5-6 kişi veya bir kamyon asfalt ile olacak iş değil. Bu yolların bir an önce adam akıllı ya asfaltlanması lazım. Yoksa bu iş bir kamyon asfalt veya 5-6 kişilik bir ekiple olacak iş değil. Bunun koordineli bir şekilde kentin her tarafını kapsayacak şekilde yapılması lazım" diyerek olaya tepki gösterdiler.

 

Daha önce konunun gündeme gelmesi üzerine belediye yetkilileri ağır kış şartlarını ve depremi gerekçe göstererek havaların ısınmasını beklediklerini söylemişlerdi. Ancak depremlerin üzerinden neredeyse 6 ay geçmesine ve havaların ısınmasına rağmen şehiriçi yolları mevcut durumunu kururken Kevenli TOKİ yoluna girmek ise nerdeyse imkânsızdır.

 

Çevre esnafı ve vatandaşlar, daha önce defalarca medyada yer almasına rağmen belediye'nin konuya duyarsız kalmasına "Bunlar kime hizmet ediyor." tepki gösterdiler. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir