• DOLAR 32.444
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2448.44
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Mardin temasları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de dün akşam 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap ettikten sonra bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

İlk önce Mardin Valiliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Mustafa Yaman'dan yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Valilik ziyaretinin ardından Ravza Caddesi'nde bulunan ve gençlerin,  "Tayyip Amca çaya bekleriz" yazılı pankartı astığı Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ne geldi. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gençlik Merkezi'ne gelişini alkışlarla karşıladı.

Erdoğan, Gençlik Merkezi'ne kendi adına çıkarılan kart ile giriş yaptı. Daha sonra kayıt biriminden, merkeze bugüne kadar kaç gencin kayıt yaptırdığı ile ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neşet Ertaş'ın "Gönül Dağı" türküsünü enstrümanlarıyla seslendiren gençlerin yanlarında oturarak dinledi. Gençlik Merkezi'nde masa tenisi oynadı ve satranç oynayan iki gençle bir süre sohbet etti.

Gençlik Merkezi'ni ziyaret edenlerin hatıra için yazdıkları notların yanına Erdoğan da küçük bir kâğıda, "Başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Birliğiniz daim olsun" notunu yazarak diğerlerinin yanına iliştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman'dan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 45 dakika Gençlik Merkezinde kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle toplu fotoğraf çektirdi ve bir süre sohbet etti. (M. Salih Keskin - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir