• DOLAR 34.258
  • EURO 37.83
  • ALTIN 2928.815
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Eker Diyarbakır`da
TKDK sözleşme töreni ve Tarım fuarının açılışına katılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu`nun verdiği desteklerle ilgili sözleşme törenine katılacak, Tarım fuarının açılışını gerçekleştirecek.

43 Yıllık Gazete Arşivi Var
Muş`un Varto ilçesine bağlı Çaylar Köyü`nde yaşayan 60 yaşındaki Nazım Uzunboylu isimli gazete okuru, 1969 yılından bu yana gazete arşivi yapıyor. 70 binin üzerinde gazete biriktiren Uzunboylu`nun ayrıca önemli haberleri not aldığı 30 ajandası ise yakın tarihe ışık tutuyor.

Diyarbakır Söz: Diyarbakır`da Film Gibi Operasyon
Bağlar ilçesinde, aranan bir kişinin girdiği evi kuşatan özel harekat ekipleri, zanlıyı bulamadı. İddiaya göre, gasp suçundan kesinleşmiş cezası bulunan M.S.Ş, Yunus emre Mahallesi Havaalanı Caddesi`ndeki bir binaya girdiği sırada kendisini gören polislere ateş açtı. Polislerin durumu merkeze bildirmesi üzerine binanın etrafı özel harekât polislerince çevrildi.

Güneydoğu Güncel: Fuara Ortadoğu`dan Yoğun İlgi
TÜYAP tarafından organize edilen `4. Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı` Ortadoğu pazarı için Diyarbakır`da buluşuyor.

Film Gibi Operasyon
Kaynanasının evini silahla basıp eşini kaçırmak isteyince Özel Harekat polislerinin katılımı ile operasyon düzenledi.

Yeni Yurt Gazetesi: 171 Firma Diyarbakır`da Buluşuyor
Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi (TÜYAP) tarafından organize edilen `4. Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı` Ortadoğu pazarı için bugün Diyarbakır`da bir araya geliyor. Açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker`in katılacağı fuar ile ilgili Diyarbakır Dedeman Oteli`nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir