• DOLAR 34.25
  • EURO 37.566
  • ALTIN 2927.081
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri şöyle:

SEMBOL Gazetesi: Şanlıurfa`ya Silah Ruhsatı Yok

Türk Polis Teşkilatı`nın 167. Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında DSİ 15. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda bir program düzenlendi. Bakan Faruk Çelik`in de katıldığı etkinlikte konuşan Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa`da silah ruhsatı vermediklerini belirtti.
 
İpekyol Gazetesi: Bayram Gelmiş Neyime Kan Damlar Yüreğime

Şanlıurfa`nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Urfa`nın kurtuluşa erip ermediği bir kez daha akıllara soru işareti olarak geldi.
Zira nüfus oranına kıyasla en fazla işsizlik, yeşil kartlı, mağdur, kadın, madde bağımlısı ve çalışan çocuk, kumarcılık, tefecilik, mevsimlik işçi, susuz, elektriksiz ve yolsuz köy Şanlıurfa`da!
Sonunda Bu da oldu
Elektriğe yapılan yüksek zam tartışmaları gündemdeki tazeliğini korurken, il merkezinde Metin T.isimli şahıs, biriken elektrik borçlarını ödeyebilmek için baldızının altınlarını çaldı.
 
Yeniurfa Gazetesi: Bakan Çelik: İş arayanlara iş sahası açacağız
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ``Artık 2,5 milyon işsiz olmayacak inşallah Türkiye`de, bunu daha da aşağıya çekeceğiz. İş arayan herkese iş bulmak için iş sahaları açacağız, böylece her evde huzur olacak, şehirlerimiz huzurlu olacak`` dedi.
Çelik: Suriyenin yaptığı kabul edilemez
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Suriye güvenlik güçlerinin Türkiye sınırında muhaliflere yönelik saldırısına ilişkin olarak, ``Sığınma içerisinde olan insana çocuk mudur, yaşlı mıdır, bebek midir dikkate almadan ateş açıyorsunuz, bu kabul edilebilir bir şey değildir, bu sonun başlangıcıdır`` dedi. (Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir