• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle,

VANOLAY GAZETESİ: Yardım Elektriğinin Kaynağı Belli Oldu: Van ve Erciş`te meydana gelen depremler nedeniyle insanlar kışa tam bir hazırlık yapamadan kış aylarına girmek zorunda kalmışlardı. Çadırlarda kalan vatandaşlar yardım olarak verilen kömürle ısınmaya çalışırken çıkan yangınlar nedeniyle çareyi elektrikle ısınmada bulmuşlardı.

Van Depremi Rahmete Dönüştü: Van Valisi Münir Karaloğlu, deprem sonrası batı illerindeki kamu misafirhanelerine yerleştirilen Vanlı aileleri ziyaret eden gönüllü öğretmenleri kabul etti.

VANHAVADİS: Vali`den Bilici`ye Taziye Ziyareti: Van Valisi Münir Karaloğlu, amcazadesi vefat eden Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Milletvekili Mustafa Bilici’ye taziye ziyaretinde bulundu.

ŞEHRİVAN GAZETESİ: TOKİ`lerin Hepsi Kaçaktır: Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Van Şube Başkanı Ünal Keser, Van`daki TOKİ konutlarının kaçak olduğunu öne sürerek, “Hiçbir izni yoktur. İmar planına uygun değil. TOKİler tamamlandığında büyük altyapı sorunları yaşanacaktır. TOKİlerin ruhsatının olmadığını biliyoruz. Yapı ruhsatı yoksa bu konutlar kaçaktır.” ifadelerini kullandı.

VANSESİ GAZETESİ: Koliler Dolusu İlacı Yol Kenarına Döktüler: Van`da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, son kullanma tarihi geçmemiş binlerce kutu ilacı yol kenarına döktü.

MERKÜR HABER: Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Battal`dan Yardım Çağrısı: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrenciler için başlattığı yardım kampanyası için destek istedi.

VANHABER TV: Van`da Elektrik Kesintisi: Van`da bakım ve onarım çalışmaları sebebi ile bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir