• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Trafik Kazasında Ölen 2 Kardeş Defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN -Bolu`da bir minibüsün emniyet şeridine park eden tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden 2 kardeşin cenazesi İkiztepe (Gırbereşk) köyüne götürülerek defnedildi.
 
Edinilen bilgiye göre; Halis Geçit, Rıdvan Ekinci ve Tahir Ekinci İstanbul`dan satın aldıkları minibüs ile Bolu`da trafik kazası geçirdiler, kazada Halis Geçit yaralanırken Rıdvan Ekinci ve Tahir Ekinci kardeşler de yaşamlarını yitirdiler.
 
Dün saat:21.40 sıralarında uçakla getirildikleri Diyarbakır`dan akraba ve tanıdıklarından oluşan konvoyla cenazeler Batman`a getirildi. Batman girişinde cenazeleri bekleyenle de konvoya katılarak cenazeler İkiztepe köyü mezarlığına götürüldü.
 
Defin işlemlerinden sonra vefat eden kardeşler için dualar edildi. Cenazeye katılan akraba ve tanıdıkları gece 24.00 sıralarında mezarlıktan ayrıldılar.
Kazada yaralanan Halis Geçit`in ise taburcu olduğu ve gece geç saatlerde Batman`a geldiği öğrenildi.
 
Satın aldıkları minibüs ile birlikte Batman`a dönmek için İstanbul`dan yola koyulan Ekinci kardeşler ve Halis Geçit Bolu`da trafik kazası geçirdi. Saat 02.30 sıralarında TEM`in Dörtdivan Mevkii`nde Rıdvan Ekinci (42) yönetimindeki 34 VV 9093 plakalı minibüs, emniyet şeridinde park halinde duran 34 AV 9793 plakalı tıra arkadan çarpmıştı. Kaza sonucu minibüsü kullanan Rıdvan Ekinci ve ön koltukta oturan Tahir Ekinci (50) hayatını kaybederken minibüsün arka kısmında oturan Halis Geçit ise yaralanmıştı. (M.Sait Çelik-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir