• DOLAR 32.672
  • EURO 35.215
  • ALTIN 2445.084
  • ...
Birlik Vakfı Suffa Çocuk Kreşinden yılsonu gösterisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Bahçesi'nde verilen iftar programından sonra Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un katılımı ile düzenlenen Birlik Vakfı Suffa Çocuk Kreşi Yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Etkinliğe; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Birlik Vakfı Batman Temsilcisi Hamdullah Tüzün, Birlik Vakfı yönetim kurulu üyeleri, üniversite personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Merkez kampüste Batman Belediyesi ve Kızılay Batman Şubesi işbirliği ile verilen iftar ikramından sonra etkinlik, Suffa Kreşi 3-5 yaş öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim'den okuduğu sureler ile başladı.

Suffa kreşi öğrencileri daha sonra Nebiler Nebisi Peygamberimiz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in vasıflarını anlatıp, 'Kırık Bir Aşk Rondu'nu sundu. 

Suffa kreşi minikleri daha sonra sunduğu 'Yıldızlar Gösterisi' izleyenlerden büyük alkış alırken, 'Sema Gösterisi' ayakta alkışlandı. Minik talebelerden Süleyman Ata Özaltın'ın okuduğu Dursun Ali Erzincan'ın '40 Yaşındasın' şiiri ise dinleyenleri mest etti.

Kapanış konuşması yapan Rektör Durmuş, Suffa Kreşi talebelerini ve öğretmenlerini muhteşem bir şekilde sergilenen gösterilerden dolayı tebrik ederek, çocuklara hediyeler verdi.

Durmuş, "Kendileri minik, ancak yürekleri kocaman iman dolu çocuklar yetiştikçe hiç kimse bizlere boyun eğdiremez ve gelecek inşallah çok daha güzel olacaktır." dedi.(İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir