• DOLAR 32.572
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2456.631
  • ...
"Seçildikten sonra da halkımızın içerisinde olacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Katıldığı iftar programında halka hitap eden HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Salih Demir, siyaset anlayışlarında milletvekili seçildikten sonra halkını unutan, halkı ile arasına etten duvar ören, milletin meclisinde çocuklar gibi kavga eden bir anlayışa yer olmadığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Çukurova ilçesi Belediye Evleri esnafını ziyaret eden Salih Demir, Mustafa Çiçek, Hüseyin Ayaydın burada vatandaşlarla sohbet edip parti programını anlattı.

Esnafı dinleyen milletvekili adayları, kendilerine iletilen sorunlarını ve sıkıntıları not ettiler.

Seyhan ilçesinde halkla buluşan HÜDA PAR Adana milletvekili adayları, Veysi Sonkaya ve Mustafa Yavuz, Gülbahçesi Mahallesi ve Obalar Caddesi esnafını ziyaret etti.

Buradaki işyerlerini tek tek gezen vekil adaylarına esnaf ve mahalle halkının sıcak ilgi gösterdiği gözlendi.

Esnafla sohbet eden, Sonkaya ve Yavuz, esnafın sorun ve şikâyetlerini not ettiler. HÜDA PAR'ın mesaj ve projelerini esnafla paylaşan vekil adayları, halktan destek talebinde bulundular.

Yüreğir ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan HÜDA PAR Adana milletvekili adayları, Murat Temur, Sedat Sol, Yusuf Yaman, Yılmaz Geçer ise Yavuzlar Akıncılar Mahallesi ve Çukurova Caddesi esnafını ziyaret ettiler. Esnafın sıcak ilgisi gösterdiği vekil adayları, seçim için destek istediler.

"Bizim anlayışımızda önce insan, öncelik adalettir"

Esnaf ziyaretinin ardından milletvekili adayları Salih Demir, Veysi Sonkaya, Mustafa Yavuz ve Mustafa Çiçek, Gülbahçesi Mahallesi Cuma Pazarı alanında düzenlenen iftar programına katıldılar.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mahalle sakinlerine hitap eden Salih Demir, HÜDA PAR'ın meclise girmesi durumunda dürüst siyaset, gerçek adaletin tesisi için mücadele edeceklerini ifade etti.

HÜDA PAR'ın parti programı aktaran Demir, "Bizim siyaset anlayışımızda milletvekili seçildikten sonra halkını unutan, halkı ile arasına etten duvar ören, milletin meclisinde çocuklar gibi kavga eden bir anlayışa asla yer yoktur. Bizler nasıl seçimden önce halkımızın içerisindeysek seçildikten sonra da beraber olacağız ve onların derdi ile dertleneceğiz. Bizim anlayışımızda önce insan, öncelik adalettir. Bizim davamızda yakmaya, yıkmaya, fitneye yer yoktur. Bizim siyasetimizde İslami bir izzet vardır, yapıcılık vardır." diyerek mahalle sakinlerinden partilerine destek istedi. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir