• DOLAR 32.73
  • EURO 35.339
  • ALTIN 2444.288
  • ...
Beş bin kişilik iftar sofrası 19`uncu günüde de tıklım tıklım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

On bir ayın sultanı Ramazan'ın 19'uncu gününde de 5 binin üzerindeki misafiri ile tıklım tıklım olan iftar çadırına gösterilen yoğun ilgiden yetkililer memnun.

Van Ramazan Sokağında kurulan ve iftar sonrası düzenlenen etkinliklerle özellikle bayanların tercih ettiği iftar çadırında, çocuklar için de güzel oyunlar düzenleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi, ortaoyunu, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Hacivat-Karagöz ve birbirinden eğlenceli çocuk oyunlarıyla her gece misafirlerini ağırlayan iftar çadırında, iftar sonrası konser veren Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu, seslendirdiği ilahilerle iftar çadırı konuklarına keyifli anlar yaşattı.

Ramazan sokağının kentte renk kattığını belirten 64 yaşındaki Ahmet Yorgun, "Burada adeta eski Ramazanları yaşıyoruz. Her şey çok güzel, insanlar mutlu ve birlikte güzellikleri paylaşıyoruz. Çocuklar etkinliklere katılıyor. Biz, birbirinden güzel şarkı ve ilahilere eşlik ediyoruz. İftarımızı açıp çayımızı kahvemizi içiyoruz. Bundan daha güzeli de olamaz.  Van Büyükşehir Belediyesine bu büyük hizmeti için çok teşekkür ediyorum" dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir