• DOLAR 32.451
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2440.144
  • ...
"Attığımız adımları memleketin maslahatını düşünerek atıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan ve Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetle Ağrı Ticaret Odası (ATSO), Birlik Vakfı ve ÖNDER Ağrı şubelerini ziyaret ettiler.

İlk olarak Ağrı Ticaret Odasını ziyaret eden milletvekili adaylarını, ATSO Başkanı Saim Alpalan karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan milletvekili adayı Şaban Gökhan, insana hizmet etmeyi siyasetlerinin merkezine koyduklarını belirtti.

"İnsana hizmet etmeyi merkezimize koyuyoruz"

Ülkenin İslami bir muhalefete ihtiyacının olduğunu aktaran Gökhan, "Bizde bananecilik anlayışı bulunmaz. HÜDA PAR olarak eksikleri, noksanları görüyoruz. Bu noktada acilen İslami muhalefete ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Doğruya yanlış diyen ya da yanlışa doğru diyen bir muhalefet değil, aksine yapılan bir doğru ve güzellik varsa, kimse bizden bu doğruya yanlış dememizi beklemesin. Yanlışı yapan kim varsa onun yanlışını söyleriz, kimse de bunu söylememize mani olamaz. Çünkü biz, yaratılmışların en şereflisi olan insana hizmet etmeyi merkezimize koyuyoruz." dedi.

"Attığımız adımları memleketin maslahatını düşünerek atıyoruz"

Siyasi partilerin düşman değil birer rakip olduklarını vurgulayan Gökhan, "İnsana hizmet etmeyi merkezimize koyarsak, iktidar, muhalefet, siyasi partiler bizim düşmanımız değil rakiplerimiz olurlar. Attığımız adımları memleketin maslahatını düşünerek atıyoruz. Atılan adımlar bizim şahsi menfaatlerimizin önüne geçse dahi eğer halkın menfaatine ise halkın menfaatini önceleriz." diye konuştu.

ATSO Başkanı Saim Alpaslan ise ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek şunları söyledi: "Bizler vekilleri, siyasi partileri, STK'ları, kanaat önderleri ile birlikte memleket için birlikte hareket etmek zorundayız. Bu noktada görüş ayrılıkları bir tarafa bırakılmalı. Bu durum büyük bir sıkıntıdır. Bu sıkıntı giderilse emin olun memleketimiz için ciddi ilerleme kat edilecek."

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları, daha sonra Birlik Vakfı ve ÖNDER Ağrı şubelerini ziyaret ettiler.

Milletvekili adayları, Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ ve ÖNDER Ağrı Şubesi Başkanı Tekin Ergün tarafından karşılandı.

Ağrı'nın var olan sorunlarının konuşulduğu ziyarette söz alan milletvekili adayı Burhan Aslan, ilin sorunlarının giderilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

"Doğru işlerin yapılabilmesi için İslami muhalefetin olması gerekiyor"

Ağrı'da hizmet yapmaya aday olduklarını dile getiren Aslan, "Memleketin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi ve doğru işlerin yapılabilmesi için İslami muhalefetin olması gerekiyor. Mecliste yer alırsak memleketimiz için önemli ölçüde ilerlemenin olacağını söyleyebiliriz. Gelişimin olması için durmadan çalışacağımızı belirtiyoruz. Gelişimin olması için elinde yetki bulunan her kesimi harekete geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

ÖNDER Ağrı Şubesi Başkanı Ergün ve Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Altındağ, yapılan ziyaretin kendilerini memnun ettiğini söylediler. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir