• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Bu ülkenin dolara bağımlılıktan kurtulması gerekir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran parlamento seçimleri için sahada etkin bir çalışma ile halka ulaşmaya çalışan HÜDA PAR milletvekili adayları, partilerinin ülke meselelerine bakışını ve çözüm önerilerini anlatarak destek talebinde bulunmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR 27'nci dönem Gaziantep milletvekili adayları Mustafa Karakurt, Mustafa Bozkurt, Mustafa Özlü ve Mustafa Kaplan, Gaziknet Burak Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR'ın amacını ve meselelere olan bakış açılarını anlatarak esnaf ve halktan destek talebinde bulunan milletvekili adayları, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.

Beraberindeki heyetle esnafı ve halkı ziyaret eden adaylar, esnaf ve halk tarafından oldukça samimi ve sıcak bir şekilde karşılanırken, esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Karakurt, son günlerde dövizdeki hareketliliğin esnafın çok olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, Türkiye'nin artık dolara bağımlılıktan kurtulması gerektiğini söyledi.

Esnafın kendilerine yaşadıkları sıkıntıları anlattığını belirten Karakurt, esnafın kur fiyatlarının yüksek olduğunu, bundan dolayı iş yapamadıklarını, işlerinde çok ciddi bir durgunluğun olduğunu, yaşadıkları mağduriyetin son bulmasını istediklerini kendilerinden talep ettiğini belirtti.

Esnaf ve halka HÜDA PAR'a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Karakurt, şunları söyledi:

"Bugün Gazikent esnafımızı ziyaret ettik. Ziyarette esnafımızın bize karşı olan teveccühlerini gördük. Çünkü esnaflar, genel olarak bu hür kadroları daha öncesinden tanıdıkları için sadece seçim sürecinde gelip milleti ziyaret eden, onlara vaatler veren ve daha sonra arkasına bakmayan kişiler olmadıklarını çok iyi biliyorlar."

"Bu toplumun HÜDA PAR'a ihtiyacı var"

Bu toplumun HÜDA PAR'a ihtiyacının olduğunu belirten Karakurt, "Bu ziyaret esnasında da esnafımızın siyasette bir farklılık, yeni bir vizyon istediğini, seçim esnasında esnaf ziyaretinde de verilen vaatlerin yerine getirilmesini ve esnaflarımızın seçim dışında da kendilerinin yanında olmamızı talep ediyorlar. Dolayısıyla şu anda toplumumuzun, esnafımızın ve halkımızın yani her kesimin şu anda HÜDA PAR'ın fikirlerine, düşüncelerine ciddi bir şekilde ihtiyacı var. Çünkü bu toplumun artık yeni bir kana ihtiyacı var." dedi.

"HÜDA PAR'a ciddi anlamda bir teveccüh var"

HÜDA PAR'a karşı ciddi anlamda bir teveccühün olduğunu belirten Karakurt, sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle de HÜDA PAR olarak ziyaret ettiğimiz kişiler, bizim manevi değerlerimizin öncelenmesi gerektiğini, bunun siyasete taşınması gerektiğini, bunların etrafında ancak bu toplumun kardeş olabileceğini, huzur bulabileceğini toplumumuz görüyor. Bu noktada HÜDA PAR'a karşı ciddi anlamda bir teveccüh var. İnşallah bizlerde bu toplumun ilgisine, teveccühüne layık olamaya çalışacağız. Rabbim inşallah bizi nusretiyle yardımsız bırakmasın."

"Bu ülkenin artık dolara bağımlılıktan kurtulması gerekir"

Ziyarette esnafın sıkıntılarını ve taleplerini de dinlediklerini belirten Karakurt, "Esnafımızın şu anda en büyük sıkıntısı özellikle bu dolardaki hareketliktir. Çünkü esnaf aldığı eşyayı kaça alıp satacağını dahi bilemiyor. Sattığı eşyasını tekrar yerine koyamıyor. Bu da ciddi olarak bir kriz olarak piyasa yansıyor. Yine bir belirsizlik olarak piyasa yansıyor. Bu durum esnafı tedirgin ediyor. Şiddetli bir şekilde bunun önleminin alınması gerekiyor. Bu ülkenin artık dolara bağımlılıktan kurtulması gerekir."diye konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir