• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
 "Adalet için HÜDA PAR`ın mecliste olması gerekir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran seçimleri için sahada çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Muş milletvekili adayları M. Şirin Çağlayan, Aydın Demir ve Orhan Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte Hasköy ilçesinde esnafı ve halkı ziyaret etti.

Ziyarette vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşan adaylar, ilçe sakinlerine HÜDA PAR'ın amaç ve gayesini anlatarak kendilerinden destek talebinde bulundu.

İlçede esnaf ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen adaylar, ülkede adaletin tesis edilmesi için HÜDA PAR'ın mecliste olması gerektiğini söylediler.

HÜDA PAR'ın halka, halkın da HÜDA PAR'a ihtiyacı olduğunu belirten milletvekili adaylarından M. Şirin Çağlayan, "Şu anda siyasi bir süreç içerisinde girdik. Bu vesile ile halkımızı ziyaret ediyoruz. Daha öncede Muş İl Başkanlığı olarak Hasköy'de halkımızı ve esnafımızı ziyaret etmeye gelmiştik. Bugün de bu vesile ile tekrar geldik. Biz, HÜDA PAR'ın sesinin mecliste yükselmesi gerektiğine inanıyoruz. Adaleti kendisine şiar edinmiş ve yönetimin temeline adaletin yerleşmesi gerektiğini söyleyen HÜDA PAR'ın sesinin mecliste, gür bir şekilde çıkması gerektiğine inanıyoruz." diye konuştu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir