• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
HÜDA PAR milletvekili adayları halkla buluşmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran parlamento seçimleri için sahada etkin bir çalışma sergileyen HÜDA PAR Milletvekili adaylarının yüz yüze halkla görüşmeleri devam ediyor.

İftar programlarında, esnaf ziyaretlerinde ve çeşitli etkinliklerle halkla bir araya gelen vekil adayları, partileri HÜDA PAR'ın amacını ve meselelere bakış açılarını anlatarak halktan destek talebinde bulunuyorlar.

"Bugün yeryüzünde adalete her zamankinden daha fazla ihtiyaç var"

Partisinin Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde halkla bir araya gelen HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, Müslümanların bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Tasalı, "Bu birlik ve beraberliği sağlamaya yönelik yapılan programlar sayesinde Cenabı Allah belki bizlere rahmet eder ve bizlerin kalplerini birbirine ısındırır. Zira bugün buna çok ihtiyacımız var. İhtiyaç duyulan önemli meselelerden bir tanesi budur." dedi.

"Bugün yeryüzünde adalete her zamankinden daha fazla ihtiyaç var"

Tasalı, sözlerini şöyle tamamladı: "Gayemiz değerlerine sahip çıkan iyi insanlarda bir gelecek kurmaktır. Cenabı Allah bizleri Müslüman olarak, Müslüman bir memlekette, Müslüman bir anne ve babadan dünyaya getirdi. Dolayısıyla insanlığa ve İslamiyet'e ihtiyacımız var. Adalete ihtiyacımız var, bu da memleketin en önemli meselelerindendir. Günümüzde yeryüzünün en önemli sorunu adaletsizlik sorunudur. 9 kişinin rızkını bir kişiye veriyorlar. Bundan kaynaklı düşmanlıklar oluşuyor. Allah'u Teâlâ adil ve adaletli olmayı hepimize nasip etsin."

İzmir milletvekili adaylarından esnaf ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR 27'inci dönem İzmir Milletvekili adayları ise Konak, Karabağlar, Buca, Bayraklı ve Aliağa ilçelerinde esnafı ziyaret ederek destek talebinde bulundular.

Ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen milletvekili adayları, destek vermeleri durumunda sorunları çözmeye çalışacaklarını söyledi.

"Bölgenin HÜDA PAR projelerine ihtiyacı var"

HÜDA PAR Van milletvekili adaylarından Muzaffer Balıkçı ve beraberindeki heyette seçim çalışmaları kapsamında Gürpınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafın sorunlarını dinleyen Balıkçı, milletvekili seçimleri için halktan destek istedi.

Bölgenin HÜDA PAR projelerine ihtiyacının olduğunu söyleyen Balıkçı, "Halkımız eğer teveccüh gösterip bize yetki verirse, onlar adına özelde bölgemiz genelde ise ülkemizi kalkındıracak projelere sahip olduğumuzu söyleyebilirim." dedi.

 "Tarım ve hayvancılığa yönelik teşvik paketleri olmalı"

Bölgede ciddi ekonomik sorunların olduğunu aktaran Balıkçı, "Bölge şartları ve istihdam alanları bellidir. Bölgemiz tarım ve hayvancılık bölgesidir. Hükümetin bu bölgeye yönelik ciddi teşvik paketlerinin yürürlüğe sokması lazım ve bu paketlerin kolaylaştırılması gerekir. Bölgenin özellikle ekonomik sorunlarıyla yakından ilgilenip, sorunu gerekli mercilere bildirip durumun takipçisi oluyoruz. Gerek sınır kapılarının açılması gerek serbest piyasa gerekse de turizmle şehrin ekonomisine katkı sunma anlamında projeler geliştirilmelidir." ifadelerini kullandı.

"Halkımız kapılarını bize ardına kadar açtı"

HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayları da seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları ve partililerden oluşan bir heyetle şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde (köylerde) ziyaretlerde bulundular.

Köy ziyaretleri kapsamında kapı kapı gezen adaylar, iftardan sonra köylülerle taziye evinde bir araya geldi.

Halkın göstermiş olduğu sıcak alakadan dolayı teşekkür eden Milletvekili adaylarından Mahmut Kılınç, köy halkının kendilerine kapılarını ardına kadar açtığını söyleyerek, "24 Haziran seçimlerinde kendilerinden destek talebinde bulunduk. Kardeşlerimize HÜDA PAR'ın amaç ve gayelerini kısaca anlattık. Hakeza kardeşlerimiz de şu anda gerçekten büyük bir beklenti içindeler. Bizler HÜDA PAR'ın hedeflerini, plan ve projelerini anlatmaya devam edeceğiz. Bu günkü ziyaret gerçekten çok olumlu bir ziyaret oldu. Halkımızın bu olumlu tavırlarının sandığa da yansıyacağından şüphemiz yoktur." diye konuştu.

Mersin milletvekili adaylarından basına ziyaret

HÜDA PAR Mersin milletvekili adayları ise ulusal ve yerel basın kuruluşlarını ziyaret ederek HÜDA PAR'ın söylemelerinin dile getirilmesi ve seslerinin duyurulması adına destek talebinde bulundu.

Basın mensuplarının HÜDA PAR hakkında merak ettiği konulara açıklık getiren milletvekili adayları, HÜDA PAR'ın faaliyetlerinin duyurulması ve haber yapılması konusunda basın mensuplarından destek istediler.

HÜDA PAR'ın Mersin'deki seçim çalışmalarını milletvekili adaylarından dinleyen basın mensupları, yapılan faaliyetlerin haber yapılması konusunda üzerlerine düşeni memnuniyetle yapacaklarını belirttiler.

Daha sonra esnafı ziyaret eden mersin milletvekilleri, ekonomik ve manevi sıkıntıların çözümü noktasında projeleri olduğunu anlatarak, "Ekonomisi daha güçlü bir Mersin için, adalet ve kardeşlik için oyunuza talibiz" diyerek esnaftan destek istediler.

"HÜDA PAR halkın inancına uygun bir siyaset ile ülkedeki sorunları çözecek"

Seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinde esnafı ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul milletvekili adayı Erdal Elibüyük ise vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sorun, şikâyet ve taleplerine kulak verdi.

Elibüyük, piyasadaki durgunluktan şikâyet eden esnafın sıkıntılarına kulak verilmesi gerektiğini söyleyerek talepleri not aldı.

Ziyaretler sırasında 24 Haziran seçimlerinde halktan destek isteyen Elibüyük, HÜDA PAR'ın halkın inancına uygun bir siyaset ile ülkedeki sorunları çözeceğini söyledi. (İLKHA)






































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir