• DOLAR 32.428
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2443.651
  • ...
Engelleri küçük hayalleri ise büyük
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, cumhurbaşkanı olmaları durumunda yapmayı hayal ettiklerini İLKHA'ya anlatan Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Küçük engellerle büyük hayaller kuran Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencileri; "Cumhurbaşkanı olsaydık ülkeye sevgi, saygı, adalet, huzur ve her yere engelli kardeşlerimiz içi Engelsiz Yaşam Merkezi kurardık." dediler.

"Cumhurbaşkanı olsaydım herkese adaletli davranırdım" diyen Ali Rıza Görgeç, "Ben cumhurbaşkanı olsaydım engellilere her yerde böyle Engelsiz Yaşam Merkezi açardım. Halka iş imkânı verecektim. Engellilere öncelik verir, daha iyi iş imkânları sağlardım. Ülkemizde barışın var olması için her şeyi yapardım. Ondan sonra savaşta olan Müslümanlara yardım ederdim. Herkesi severdim, kimseyi üzmezdim. Her kese eşit davranırdım." dedi.

"Amerikan'ın yıkmaya çalıştığı Kudüs'ü kurtarırdım"

Cumhurbaşkanı olsaydım... diye söze başlayan Ömer Soylu'nun ilk hayali ümmetin arasında birliği tesis ettikten sonra Kudüs'ü yıkmaya çalışan Amerika'dan Kudüs'ü kurtarmak.

Soylu, sözlerine şöyle devam etti: "Eğer cumhurbaşkanı olsaydım; 81 ilde Engelsiz Yaşam Akademisi açardım, okullar açardım. Filistin'e yardım ederdim. Amerikan'ın yıkmaya çalıştığı Kudüs'ü kurtarırdım. Bugün işsiz olanlara iş verirdim, iş imkânı sağlardım, onlara yardım ederdim. Yiyecek, içecek yardımında bulunurdum. Bütün insanlara adaletli davranırdım. Kimsenin üzülmesine izin vermezdim. İnsanların hep yanında olurdum. Engellilerin, yetimlerin, kimsesi olmayanların yanında olurdum."

"Herkesi seveceğiz ve çikolata dağıtacağız"

Engelsiz yaşam akademisi ana okul öğrencileri ise Cumhurbaşkanı olmaları durumunda ülkeye barışı getireceklerini, sevgiyi yayacaklarını ve herekse çikolata dağıtacaklarını söylediler. (Yunus Tuğrul-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir