• DOLAR 32.46
  • EURO 34.661
  • ALTIN 2395.009
  • ...
Kamyon Servis Minibüsüne Çarptı 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Atatürk Caddesi Kurtköy istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tayyar Bakdemir’in kullandığı 34 UB 5125 plakalı kamyon yağışlı hava nedeniyle kontorden çıktı. Kamyon, Abdurrahman Erhan yönetimindeki 34 EB 8419 plakalı servis minibüsüne yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan tarafı parçalanan minibüs bariyerlere vurarak durabildi. Tekstil işçilerini taşıdığı öğrenilen minibüs içindeki Gökhan Kazan (25), Hasan Karakazan (25), Eda Çavuşoğlu (19), Halil Çavuşoğlu (32) ile Cavit Demir ve eşi Behice Demir (29) ve isimleri öğrenilemeyen 3 işçi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sultanbeyli Devlet Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Behice Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eda Çavuşoğlu’nun da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İtfaiye ekipleri tarafından minibüsün içerisinden yaralı olarak çıkartılan ve eşinin öldüğünden habersiz olan Cavit Demir, çevresindekilere başparmağı ile ‘her şey yolunda’ işareti yaparak iyi olduğunu anlatmaya çalıştı. Cavit Demir’in olay yerine gelen annesi de hurdaya dönen minibüsü görünce gözyaşı döktü.

Kazadan Yara almadan kurtulan işçilerden Turan Alkan kamyonun rampadan fren yapmadan aşağı indiğini ve hızla içinde bulunduğu servis minibüsüne çarptığını söyledi.

Kamyon sürücüsü Bakdemir ve servis minibüsünün sürücüsü Erhan, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza mahallinde inceleme yapan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir