• DOLAR 32.364
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2392.277
  • ...
HÜDA PAR Ağrı milletvekili aday adayından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı milletvekili aday adayı Doğan Özmen beraberindeki heyetle, seçim çalışmaları kapsamında Belediye İş Merkezi esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR heyetinin ziyaret ettiği Belediye İş Merkezi esnafı, kendilerinin başta olmak üzere Ağrı'da birçok sorun ve sıkıntının olduğunu, seçilenlerin kendilerini sadece seçim zamanı hatırladıklarını belirterek, bu duruma yakındılar.

HÜDA PAR milletvekili aday adayı Özmen, seçimler gündemde yok iken bile esnafı ve vatandaşlarını düzenli olarak ziyaret ettiklerinin ifade etti.

Her zaman halkın yanında olduklarını aktaran Özmen, "Seçim olsun olmasın, her fırsatta esnafımızı ziyaret ediyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz programlarla halkımızla bir araya gelip onları dinliyoruz. Dinlediğimiz sorunları teker teker not edip genel merkezimize iletiyoruz ve sorunların hal olması için elimizden gelen gayreti gösteriyor, takipçisi oluyoruz. Bizim bu çalışma ve gayretlerimiz seçim çalışması ile sınırlı kalmayacak. Bize yetki ve destek verildiği takdirde daha yoğun ve gayretli bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir