• DOLAR 32.443
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2441.89
  • ...
HÜDA PAR engellileri unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet,10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle ildeki engelliler derneklerini ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyarette, engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümü için atılması gereken adımlar konuşuldu.

 "Engellilerin rahat bir yaşam sürdürmeleri için seferber olunmalıdır"

Ziyarette yaptığı konuşmada engellilerin her zaman hatırlanması gerektiğini belirten Şahin, "HÜDA PAR Batman Teşkilatı olarak Engelliler Haftası nedeniyle oluşturduğumuz heyetlerle engellilerle ilgili faaliyet yürüten derneklerimizi ziyaret ettik. Engelli vatandaşlarımızı unutmadık. Engellilerimiz, sadece Engelliler Haftasında değil sürekli hatırladığımız vatandaşlarımızdırlar. Toplum olarak engellilerimizin daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için hepimizin seferber olması gerekiyor. Sorun ve sıkıntılarının çözümü, toplumun ortaya koyacağı iradeye bağlıdır. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz beraberindeki heyetle, Özel Eğitim Engelli Bireyleri Kurumları Derneği'ni (BEB-DER) ziyaret etti.

Engellilerin yaşadığı sorunların konuşulduğu ziyarette engelliler, bu gibi ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini belirterek, HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir