• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
"Halkımız aşk ve şevkle HÜDA PAR`ı Meclis`e taşıyacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde partisinden milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Gaziantep'ten milletvekilliği aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiğini hatırlatan Erat, her yönüyle HÜDA PAR'da bir nitelik ve bir hizmet aşkı olduğunu, bundan dolayı HÜDA PAR'ın mutlaka mecliste olması gerektiğini ve bundan dolayı partisinden aday adayı olduğunu söyledi.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Gaziantep'e, ülkeye ve İslam ümmetine hayırlı olmasını, huzura ve barışa vesile olması temennisinde bulunan Erat, şunları söyledi:

"2015 yılının şubat ayında HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı görevini devir aldım. 2018 yılının nisan ayına kadar bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Tabi bu arada partimiz yeni kurulan bir partiydi. Partimizi en iyi şekilde temsil etmek adına inancımızın ve misyonumuzun gereği olarak Gaziantep'teki bütün sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, halkımızı, esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların dertleriyle dertlendik, sorunlarına çözüm bulmaya, sadra şifa olmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadarıyla hizmetimizi biz bu şekilde bugüne kadar sürdürdük."

Yaklaşık 4 yıldır HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını yürüttüğünü belirten Erat, "24 Haziran seçimleri ile ilgili bizlerde aday adaylığımızı ilan ettik. Bundan dolayı bu görevimden iki hafta önce istifa ettim. İnşallah gazi şehrimizde HÜDA PAR Gaziantep aday adayı oldum, Rabbim bunu hayırlara vesile kılsın. Partimizin misyonu ve inancımızın bir gereği olarak dürüst siyaset ve gerçek adalet ekseninde inşallah bugüne kadar çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. HÜDA PAR'ın mutlaka mecliste olması gerekiyor. Her yönüyle HÜDA PAR'da bir nitelik, hizmet ve hizmet aşkı vardır. Bundan dolayı HÜDA PAR'ın mutlaka mecliste olması gerekiyor. Bu bağlamda Gaziantep şehrimizin de HÜDA PAR'a ciddi bir teveccühü vardır. İnşallah bu aşk ve şevk HÜDA PAR'ı Meclis'e taşıyacaktır." diye konuştu.

Aday adaylık sürecinde HÜDA PAR'ın mecliste olması için çalışacaklarını belirten Erat, son olarak şunları söyledi:

"Bizler zaten sürekli sahadayız, sahadan hiçbir zaman ayrılmadık. İnşallah adaylığımız kesinleştikten sonra da daha yoğun bir şekilde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gaziantep'teki bütün sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları, kanaat önderlerini, halkımızı ve esnaflarımızı da inşallah ziyaret edeceğiz. Halkımızın bizden istediği beklentilerini ve önerilerini de not alıp inşallah meclise gittiğimizde onları en iyi şekilde temsil edip, isteklerini yerine getirme adına elimizden geleni yapacağız."

Mehmet Nakşi Erat kimdir?

Erat, 1975 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Soykara köyünde dünyaya geldi. İlkokulu dünyaya geldiği Soykara köyünde, ortaokul ve lise öğrenimimi Gaziantep'te tamamladı. 28 Şubat post modern darbesi sonucunda maddi ve manevi baskılara maruz kaldı. 2009 yılından 2015 yılında kadar Gaziantep'te bazı STK'ların kurucu başkanlığını yaptı. 4 yıl HÜDA PAR'ın İl Başkanlığı görevini yaptı.  Erat, evli ve 5 çocuk babasıdır. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir