• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Yılda iki kez düzenlenen AYSAF Fuarı'nda, ayakkabı yan sanayi sektörüne yön veren 450'nin üzerinde katılımcının yeni ürün ve teknolojileri sergileniyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık, Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Vakfı (TASEV), Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD) iş birliğinde ve KOSGEB desteği ile düzenlenen fuarda, ziyaretçilerin yeni ürünlerle buluşması, katılımcı firmaların da tanıtımlarını en etkili şekilde yapmaları ve iş hacimlerini artırmaları hedefleniyor. 

İhracat ve ithalat açısından büyük fırsatlar yaratacak olan AYSAF'da; Önümüzdeki yılın ilkbahar/yaz ayakkabı yan sanayinde moda ve trendlerin tamamı yerli olan tasarımlarla belirlenecek. Taban, ökçe, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri-suni deri ürünleri gibi sektöre dair tüm teknoloji ve ürünler bulabilirsiniz.

Ayakkabı yan sanayi sektörüne yön veren ünlü markaların katılımcı olarak yer aldığı AYSAF'ı, 60.000 metre kare alanda 20 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. Yerli ve yabancı markaların katılacağı fuarı, Türkiye'nin dört bir yanından, toptan ve perakende ayakkabı üretim faaliyetlerinde bulunan binin üzerinde firmanın yöneticilerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.

9- 12 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olana fuar 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)