• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Dinimi Öğreniyorum" programına katılan çocuklara belgeleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Kalem-Der temsilciliklerinde bu yıl 6-12 yaş arası 65 kız çocuğu, Kur'an-ı Kerim, namaz ve temel dini bilgiler olduğu eğitimi tamamladı.

Bir yıl boyunca "Dinimi Öğreniyorum" programına katılarak başarıyla tamamlayan 6-12 yaş arası kız çocuklara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

"Dinimi Öğreniyorum" programı hakkında açıklamalarda bulunan program koordinatörü Fatma Zehra Bildik, bir yıl boyunca, 6-12 yaş arası kız çocuklarının başarılı bir eğitim geçirdiklerini belirtti.

Bildik, "Bir yıl boyunca gerçekleşen programda, 100'ü aşkın öğrencimiz küçük yaşta temel İslamî bilgiler öğrendi. Bizler bu tür programları devam ettirmeye gayret edeceğiz. En büyük destekçilerimiz de öğrencilerini devamlı gönderen aileler olacaktır.  Onlara da seslenmek isteriz ki; çocuklarımız bizim cennet muştumuzdur. Onları her daim İslam ile meşgul edelim. Asıl gayelerini onlara her daim hatırlatalım." dedi.  

"Dinimi Öğreniyorum" programına katılmak için Kalem-Der ve temsilciliklerine başvuruların yapılabileceğini kaydeden Bildik, programa katılan tüm öğrencilere, ailelerine, hocalarına ve mekan tahsisinde bulunan Bingöl Umut Kervanı'na teşekkür etti.

Bildik, önümüzdeki günlerde "Ramazan Bizlere Rahmettir"  temasıyla bir program daha başlatacaklarını sözlerine ekledi. (Nihat Kanat-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir