• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Elektrikçileri bilgilendirme semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da bir elektrik şirketi tarafından elektrikçilere yönelik yapılan seminerde, elektrik malzemeleri tanıma ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Batman'da elektrik malzemeleri satan bir firma tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında Elektrik ve Kontrol Mühendisi Elektrik Teknik Müdürü Nurdoğan Büyükkeskin, anahtar, priz serisi ve sigorta kutusu, + zayıf akım kutusu hakkındaki bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Soru ve cevaplarla seminer devam etti. Kapanış konuşmasını ise firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz yaptı.

Seminerde sigorta, + zayıf akım kutusu, COMFORT konusunda 1'li, 1-2'li, 2-4'lü, 6'lı, 9'lu, 12'li, 18'li, 24'lü ve 36'lı tüm seri üzerinde duruldu. Kuvvetli akım ve zayıf akımın, kutuda birlikte veya ayrı ayrı kullanılmasıyla ilgili bilgiler verildi.

Seminere öncülük eden elektrik firması sahibi Hamza Bozkurt ve çalışanları da toplantıda hazır bulundu.

Seminer sonunda firmanın Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz seminerin düzenlemesine öncülük eden Bozkurt'a plaket taktim etti. Bozkurt da Yılmaz'a Batman'ın simgesi olan petrol maketi hediye etti. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir