• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Üniversitelilerden lise öğrencilerine kitap hediyesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından, Topluma Hizmet dersi kapsamında imam hatip liselerinde okuyan öğrencilere bin 71 adet Arapça hikâye kitabı hediye edildi.

Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman Kaya koordinatörlüğünde 3 hafta boyunca gerçekleştirilen okul ziyareti ve kitap dağıtım etkinliklerine öğrenciler de katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Kaya, öğrencilerin sosyal sorumluluklarını yerine getirmeleri amacıyla böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Kaya, "Bölümümüz Arapça öğretmenliği programındaki 140 öğrencimizle birlikte il merkezindeki imam hatip liselerini gezerek bin 71 Arapça hikâye kitabı dağıttık. Hem öğrencilerimizin sorumluluğunun artması hem de liselerde okuyan öğrenci kardeşlerimize küçük de olsa bir destek vermek babında böyle bir etkinlik yaptık. Çok güzel tepkiler aldık. Gittiğimiz her okulda hem teşekkür edildi hem de dua aldık. İnşallah bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Emeği geçen tüm öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir