• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Minikler güllerle halkı Mewlid etkinliğine davet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt Koordinatörlüğü tarafından 29 Nisan Pazar günü  düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin hazırlıkları devam ediyor.

Platformu üye ve gönüllüleri beraberindeki çocuklar beraber bugün esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek gül ve kitap hediye etti.

Ellerindeki kitap, davetiye ve kırmızı gülleri yoldan geçen halka ve iş yerlerindeki esnafa dağıtan minikler halkı etkinliğe davet etti.

Gül dağıtımına katılan Fatma Güngör, Meryem Asma ve Meryem Tetik, halka gül dağıtarak onları Mewlid etkinliğine davet etmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Gül dağıtımı sonrası, açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt İl Koordinatörlüğü yetkililerinden Recep Işıktaş, Peygambersiz bir yaşamın düşünülemeyeceğini söyleyerek bütün Siirt halkını düzenleyecekleri Mewlid etkinliğine davet etti.

Mewlid Etkinliğinin 29 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Şehir Stadı'nda olacağını hatırlatan Işıktaş, "Bugün kızlarımızla beraber Peygamber efendimizin hayatı ile ilgili hadis kitabını ve onun simgesi olan gülleri esnaf kardeşlerimize ve vatandaşlara dağıttık. Yarın düzenlenecek olan Mewlid etkinliğine halkımızı davet ettik. Bu etkinliğe herkesin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü onun öğretilerine ne kadar muhtaç olduğumuzu, onsuz bir hayatın düşünülemeyeceği ve ancak onun anlamakla kazanacağımızı, tersi bir durumda kaybedeceğimizin bilincinde olmalıyız. Hem ahiretimizi hem de dünyamızı kaybetmemek için ona tabi olmalıyız," şeklinde konuştu. (Murat Orhan - İLKHA)






















































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir