• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Siyonist rejimden  Filistin medyasına Faşist saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi Filistin halkının sesini bastırmak her çeşit ahlaksız ve ilkel yöntemleri kullanmaya devam ediyor. Filistin halkının katledilmesini haberleştiren ve gündem taşıyan medya da terör çetesinin hedefi oldu. İşgal rejimi istihbaratı Kudüs`teki İlya Gençlik Medyası Müessesesinin (Elia for media) kapısına terör örgütüne ait olduğu gerekçesiyle kapatıldığını bildiren kararı astı.

İşgal rejiminin kararında, İlya Derneği'nin 2016'da çıkarılan terörle mücadele kanunu uyarınca "terör örgütü" kabul edildiği ve derneğin terörle mücadele kanununun dördüncü maddesinde belirtilen faaliyetleri gerçekleştirdiği iddia edildi.

Lieberman, iki gün önce sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genel güvenlik birimi "Şabak"ın topladığı bilgiler doğrultusunda Doğu Kudüs'teki İlya Derneği'ni bugün terör örgütü ilan ettim" demişti.

Elia for media Müdürü Ahmed es-Safedi, yaptığı açıklamada işgalcilerin Kudüs'teki kurumlarını kapatarak bunların, Batı Şeria'ya taşınmasını planladığını, Bu durumun kabul edilemez olduğunu ve kapatılma kararı için ortada bir gerekçe olmadığını söyledi.

İşgal rejimi bu uygulaması ile Filistinlilerin katledilmesinin dahi haberleştirilmesini engellemeye çalışarak insan haklarına gösterdiği tutumun basın yayın özgürlüğüne karşı gösterdiği faşist tutumla aynı olduğunu göstermiş oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir