• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Kirli Eller Peygamber Afişlerine Uzandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 08 Nisan Pazar günü Adana İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceği `Kutlu Doğum` etkinliği öncesi şehrin muhtelif yerlerine astığı bez afişlerin dün gece kimliği belirsiz kişilerce söküldüğü öğrenildi.
 
Konuyla ilgili platform yetkililerinden alınan bilgiye göre; üzerinde Kutlu Doğum programına davet mesajı ile `Alemlere Rahmet Hz Muhammed` yazılı afişlerin çoğunun gece geç saatlerde söküldüğü belirtiliyor. Platform gönüllülerinin büyük emekle astığı ve sayısının üç yüz kadar olduğu kaydedilen afişlerin kimler tarafından söküldüğü ise tüm girişimlere rağmen henüz netlik kazanmadığı ifade ediliyor.
 
Gece bez afiş asan platform gönüllüsü gençlerin, karakola götürülerek kendilerine ceza yazılmak istendiğini belirten platform yetkilileri; "Bir asayiş ekibi, afiş asan gençleri yanlarında izin belgesi olmasına rağmen bez afiş asmamalarını ve astıklarını toplamalarını istiyor. Daha sonra da bu gençleri alarak Bağlar Karakoluna götürüyorlar. Daha sonra da yanlarında izin belgesi olduğu için ceza kesmeden yolluyorlar. Sabah olunca afişlerimizin çoğunun kaldırılmış olduğunu gördük. Bunu emniyetin yapmış olduğunu düşünerek Adana Emniyetine gidip durumu sorduk. Ancak Emniyet, `biz sizin afişlerinizi toplatmadık, durumdan haberimiz yok` şeklinde açıklamada bulundu. Aynı şekilde Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`ne de durumu sorduk, onlar da `olaydan haberimiz yok` dediler.
 
Platform yetkilileri; `Kutlu Doğum` afişlerine tahammül edemeyerek kaldıran kirli ellerin açığa çıkartılması için tüm girişimlerde bulunacaklarını ve olayı telin ettiklerini ifade ettiler. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir