• DOLAR 34.301
  • EURO 37.503
  • ALTIN 2926.875
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle,
 
VANOLAY GAZETESİ: Peygamber Sevdasını Her Yere Taşıyorlar
Halkın büyük bir coşku ve heyecanla beklediği Kutlu Doğum etkinliği öncesinde, Vanlı minibüsçüler minibüslerine astıkları afişlerle adeta peygamber sevdasını kentin her tarafına taşıyorlar.
 
151 Bin Paket Kaçak Sigara Yakalandı
Van`da Türkiye`ye kaçak yollardan getirilen 151 bin paket kaçak sigara yakalandı.
 
Trafik Işıklarının Sırrı Çözüldü
Van`da yaşanan depremlerden sonra bazı işlek caddelerdeki sinyalizasyon ışıklarının gece açılıp gündüz kapanmasının nedeni belli oldu.
 
ŞEHRİVAN GAZETESİ: Van sallanıyor!
Kandilli Rasathanesi`nden alınan bilgiye göre Van`da 12.41 sularında derinliği 2,6 km olan 4,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Çakırbey köyü olarak belirtildi.
 
Konteyner Kentlerde Sorunlar Büyük
Kale Konteyner Kentte yaşayan depremzedeler sorunlarının çözülmediği gerekçesiyle basın mensuplarını çağırdı. Ancak basın mensupları Valilik izin vermiyor gerekçesiyle içeri alınmadı.
 
VANSESİ GAZETESİ: Kur`an-ı Kerim, Ezan Ve İlahi Okuma Yarışması
Gevaş ilçesinde, Gevaş Sesi gazetesi ile İlçe Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen `Kur`an-ı Kerim, Ezan ve İlahi Okuma Yarışması` yapıldı.
 
PRESTİJ GAZETESİ: Kerpiç Evde Zor Günler
Van`daki depremlerin ardından kirada oturdukları kerpiç evleri hasar gören 5 kişilik `Cingay` ailesi yıkım kararı verilen hasarlı evde yaşam mücadelesi veriyor.
 
BÖLGE GAZETESİ: Asalsan Van`da 32 derslikli okul yapacak
Aselsan Elektronik Sanayi Ticaret AŞ, Van`ın Erciş ilçesine ağır çelikten 32 derslikli bir ilköğretim okulu yapacak. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir