• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Eşiyle tartışan şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, eşini ve 2 çocuğunu evde rehin aldı. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen şahıs, yaklaşık bir saat süren çabanın ardından ikna edildi.

Olay, akşam saatlerinde Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu kullandığı öne sürülen ismi açıklanmayan kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi ile tartıştı.

Tartışmanın üzerine eşini ve küçük yaşlarda olan 2 çocuğunu rehin alan şahıs, etrafına zarar vermeye başladı. Evden gelen sesleri duyan mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis, evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, eşini ve 2 çocuğunu rehin alan babayı ikna etmeye çalıştı. Polisin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren baba, polisin yaklaşık bir saat süren uzun çabasının ardından teslim oldu.

Evdekilerin zarar görmediği olayda polis tarafından evden çıkarılan kişi, gözaltına alınırken, evde rehin alınan anne ve çocukları da ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.

Gergin anların yaşandığı mahallede anne ve çocuklarının kurtarılmasının ardından mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir