• DOLAR 34.185
  • EURO 37.865
  • ALTIN 2905.922
  • ...
Siyer Sınavı`nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen Siyer Sınavı'na Mardin'den katılarak dereceye giren 24 kişiye düzenlenen programla çeşitli ödüller verildi.

Mardin Dost-Der binasında düzenlenen programa Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Siyer Sınavı'nda dereceye giren adaylar ile yakınları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Dost-Der Başkan Yardımcısı Mücahit Önen, Hazreti Muhammed'in hayatının okunması ve yaşanması için 7 yıldır Siyer sınavları düzenlendiğini belirtti.

Önen, "Allah'ın izniyle yeni nesil Kuran'ı ve Hz Muhammed'i okuyup tanımaya çalışıyor. Çocuklarımızın, Efendimiz Hazreti Muhammed'in sünnetine yönelmeleri, öğrenmeleri yaşamaları bizler için, ümmet için bir umut olarak görüyoruz. Kur'an-ı ve Efendimizin sünnetini hayatının merkezine alanların rahat rahat yanlışa ve hataya düşmeyecek ve başarılı olacaklardır. Bizlerde onlara başarılar diliyoruz. Bu yıl Türkiye genelinde 300 bin peygamber sevdalısı sınava girdi." diye konuştu.

Tablet bilgisayar kazanan Yusuf Talayhan, "Ben bu sınava Hazreti Muhammed'i (sav) çok sevdiğim için girdim. Bir de bu sınav vesilesiyle Hazret-i Muhammed'i (sav) daha iyi tanımak ve bu sınavı da kazanmak için girdim. Sınavda da okul birincisi oldum. Birinci olmakla mutlu oldum. Ama ben sınava sırf Allah'ı ve Hazret-i Muhammed'i (sav) sevdiğim için girdim. Yoksa bir hediye almak için girmedim. Ama yine de platform yetkilileri bana ödül verdiler. Onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Program, Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere verilen ödüllerin ardından sona erdi. (M. Salih Keskin - İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir