• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
HÜDA PAR hastane ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı ve İl Kadın Kollarından oluşan heyet, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binasını ziyaret ederek yatarak tedavi gören hastalara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Heyet, 200 yataklı hastanede yatarak tedavi gören hasta, hasta yakınları, hastane çalışanı ve temizlik personelini ziyaret ederek kendilerine karanfil verdi.

Heyetin ziyaretlerinden memnun kaldıklarını söyleyen hastalar, HÜDA PAR heyetine, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası hastane binası önünde açıklamalarda bulunan İl Yönetim Kurulu Üyesi Kâmil Tuncay, partilerinin, kurulduğu tarihten bu yana halkla iç içe olmaya ehemmiyet verdiklerini belirterek, ziyaretlerin devam edeceklerini söyledi.

"Şifa bekleyen tüm hastalara Allah-u Teala'dan acil şifalar diliyoruz." diyen Tuncay, "Allah Teala verdiği hastalıkların şifasını da beraberinde vermiştir muhakkak. Önemli olan tevekkül ederek doğru bir tedavi ile şifa aramaktır. Tedavi olmak için doğru yolu izlemek ve işin ehline-uzmanına başvurmak ve helal yoldan tedavi olmak gerekir. Bu konuda, sağlık çalışanlarımızın işlerini ibadet bilinci ile yapmaları ve hasta olan vatandaşı doğru yönlendirmeleri ve takipçileri olmaları mühim bir görevidir. Gerçekten sağlık çalışanlarımızın işleri zordur. Allah-u Teala yardımcıları olsun. Çalışmalarında başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu. (Mustafa Gül-İLKHA)



















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir