• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yağış beklenmezken, doğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz'in kıyı kesimlerinde sis ve pus hadisesi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının batı kesimlerden başlayarak Türkiye genelinde artacağı tahmin ediliyor.

Zirai don uyarısı!

Gece ve sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in bin metre ve üzeri rakımlı kesimlerinde), Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Muş) orta kuvvette don olayı beklendiğinden zirai faaliyetlerde bulunan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde doğusunda sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, güney kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde kıyı kesimlerde sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Orta Karadeniz'in kıyı kesimlerde sis ve pus hadisesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 26°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 16°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 19°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 9°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 19°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 13°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu, gece saatlerinde sisli 14°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir